LONDON IS CALLING

HÖSTENS MÅSTEN I GARDEROBEN

FALL WANTIES
 
Åh är kär i dessa saker! Får se vad som hamnar i min garderob när lönen trillar in vilket dn senast ska göra på måndag! 

THUNS ALMUNGE

Hej alla fina! Sitter på jobbet nu och ska få gå vid 17:00, phew. Vill verkligen hem och fota lite för bloggen osv. Ska även se till att redigera en ny video för min youtube kanal som även kommer att dyka upp här! Imorgon i alla fall så ska jag åka till Thuns i Almunge med familjen för lite shopping, så taggad! Ska se om jag kan hitta några snygga converse och lite annat skit och vanliga tråkiga saker som underkläder haha! Tror vi kommer vara där till tio halv elva :)  Har ni varit på Thuns någon gång?
(Bild lånad från google)

KÄRLEK TILL DENNA VÄSKA

Har hittat den ultimata väskan ever! Har kikat på den ett tag nu och ska nog slå till. Men jag lovade mig själv att inte köpa något mer denna månaden eftersom jag beställt lite victoria secret produkter (kommer en haul på dem). Men ja jag bryter de löftet och ska se om jag kan dra föri stan nu i helgen och se om Zara har väskan inne annrs får jag beställa den.
Priset på denna goding ligger på 679kr men med tanke på hur mycket jag älskar den så är det värt det! Väskan har flera olika fack där bla en ipad ska få platts, en bärbar dator och även telefonen och även ett speciellt där man ska få platts med hörlurar osv. Denna väska är gjord för mig! Dessutom är den oxblodsröd invändigt, mumms!
 
CITYBAG

VLOGG FRÅN STOCKHOLM PRIDE 2013

Har fått en hel del kommentarer om detta videoklipp om pride och kärlek överlag så jag blir helt varm i hjärtat, jag trodde jag skulle få ett sånt bakslag på youtube att majoriteten inte skulle hålla med mig men så fel jag hade och det känns så jäkla skönt! Ska fortsätta med lite åsikts videos osv från min sida för som sagt så har jag galet starka åsikter om vår värld vi lever i haha! Ni är i alla fall grymma,  massa kärlek till er<3

LYCKORUS

Haha asså ni fattar inte vilket lyckorus jag har nu! Det jobbiga är att jag har full tystnadsplikt när det gäller detta men det här gjorde allt så mycket lättare! Vet att jag låter kryptisk och jag vill värkligen säga det rakt ut men om någon månad sådär så KANSKE jag får säga en del saker :D

Förövrigt om min blogg och youtube kanal så har ni märkt att det är ganska dött men har så sjukt mycket att göra på jobbet och hinner inte med så mycket när jag kommer hem, är så galet trött då! Har dessutom en del videos som är inspelade men försvunnit. Exempelvis så spelade jag in mina två bästa och ''två sämsta'' men den första videon är helt borta så måste spela in den igen och ''de två sämsta'' kan jag inte lägga ut innan ''de två bästa'' så det är lite problem. Ännu en sak som stör mig är att slutet på ''blindfolded makup challange'' när Becca sminkar mig är också helt borta så det känns meningslöst att lägga upp bara en del av den videon. Fattar värkligen inte vart dessa filer har tagit vägen. Vi får se hur jag gör!

Dagens fråga: Vill ni att jag ska lägga upp ''blindfolded makup challange'' del två utan slutet eller skita i den helt? (spela in den igen kommer nog inte att ske)
 

MINA JULI FAVORITER

LUSH LIP SCRUB

Dessa tre godingar köpte jag för någon vecka sen på Lush och jag är galet förälskad i dem! Min absoluta favorit är smaken popcorn och sen mintjulips och sist bubblegum! Det roliga med dessa är efter du skrubbat läpparna och fåt bort det frasiga så ska man inte torka av det man ska äta upp det man har kvar på läpparna haha! Tänka sig att äta en produkt? Men det står så på dem och dessa innehåller för det mesta socker och sen smakämnen så egentligen är det ju mer värt att använda sig av socker hemmifrån för att skrubba läpparna än att betala ca 90-95kr styck? Men jag tycker dessa är roligare ^^