MAKEUP WANTIES

 
MAKE UP WANTIES
 
 

MIDDAGS MUMMS

Åt godaste middagen med syrran ikväll, grillspätt med ugns potatis med vitlök och sen tomat på sidan av. Lyxa till det lite när vi ändå är själva hemma! Eller vad tycker ni?

VINNAREN AV MIN GIVEAWAY PÅ YT

NEED IT NOW

 
PURE LOVE
 

GIVEAWAY PÅ YOUTUBE

GOODIE GOODIES FROM H&M

ARMCANDY

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2

THE BLING RING

 
 
 
Ska på bio imorgon med mina vänner Rebecca & Marcus och se ''the bling ring'' som handlar om ett gäng ungdommar som bryter sig in i kändisars hus och delvis själ saker från dessa kändisar, exempelvis paris hilton. Men det handlar inte bara om att ta deras saker utan även att få testa på att leva deras liv.
 
Är väldigt dålig på att förklara men det är baserat på en sann händelse och om ni är lite insatta eller känner för att läsa och se mer så kan jag tippsa er om serien ''pretty wild'' där en av tjejerna har en egen realityserie där man får följa delar av hennes liv och några steg genom rättegångarna osv. Det är en galet kul serie på 9 avsnitt som jag tycker ni ska se! :)

I NEED IT

GIVE ME THIS
Dessa godingar står högst upp på min önskelista just nu! 

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1

 

HUNDRATJUGO KRONOR PÅ REAN

 
SHOES

HALLON OCH CHOKLAD

Myser med hallon att doppa i smält choklad. Har en hel del panik nu då jag inte har biljetter till summerburst som jag verkligen vill gå på + att jag har fått jobb så kommer få uppleva hela min sommar inne i en reception..... Borde vara glad.

HAUL VIDEO

 

GINATRICOT 79KR

 
WOULD LOVE THIS ON MY FEET
 

NEON DRESS

 
DRESS
 

SPARRIS OCH ÄGG MED TOMAT

Så himla god lunch! Lätt gott och enkelt. Stekte sparris och gjorde en scrambeld eggs med tomat i! Mumms.

GLASS OCH TV MYS

Haha ja som ni ser så har vår stora tv gått sönder så försöker se någonting på lilla tv iallafall hehe. Iallafall så nöjer jag mig med en glass jag älskade som liten men det blev en grym besvikelse då den inte alls va god .. Måste ha fått en dålig glass utan allt det goda. Amerikan idol nu och snart drar vi oss nog hem! Vad gör ni?

VINDARNA VÄNDER

Från massa underbar sol i helgen till snart blixtar och dunder! Ja enligt mormor i Stockholm så ska det ha haglat, regnat, blixtat och dundrat som in åt vassen för ett tag sen och det är det som antagligen är på väg till oss nu i Norrtälje.. Jaha idag ska vi iallafall åka hem och jag har ändå ingen större lust att vara ute idag så det blir video inspelning och redigering när jag kommer hem ist! :)

MAT KOMA

Har totalt hamnat i matkomans värld! Är så sjukt äckligt mätt så jag tror jag svimmar! God mat blev det iallafall och så har även min hund lärt sig att tigga rejält efter alla dessa år. Hon har nästan aldrig tiggt förut men nu jävlar haha! Fast vi har nog bara oss själva att skylla. Söt e hon ändå :3

SOMMARENS BÄSTA

Det här med att äta middag på sommaren måste va en av mina toppfavoriter med sommaren! Så himla mysigt att kunna sitta ute i solen och grilla god mat! Vår middag är på g och snart ska man få njuta av den i den varma kvälls solen! Hur mysigt är inte det?

STÖRST AV ALLT ÄR KÄRLEKEN

Tänkte bjuda på en fin liten bild på min största kärlek här i livet! Filmade även när hon hade dem på sig och så hände det nått lite mer oväntat, ska se till att få upp videon när jag kommer hem då jag är hos pappa nu :)

SUGAR CRUSH

Sneek peake på en kommande haul som jag tänkte spela in snart! Har massor med nytt smink osv som jag inte visat er än men eftersom jag är hos pappa och har jätte dåligt internet så kan jag inte ladda upp några videos här, men på söndag kommer jag hem och då kommer kameran gå på fullvarv!

MASKROSBARN

Idag åkte la famija förbi en loppis som är varannan vecka här i närheten av pappa, det dom säljer och får in pengar för skänks direkt till maskrosbarnen som då är de barn som dessvärre växer upp med föräldrar som har problem med alkohol eller droger! Det var inte så stort där inne men vi hittade lite saker som handgjorda örhängen till syrran och krukor till mamma. Själv hittade jag bara en liten ljus lykta men kan tänka mig att det inte är sista gången jag tänker svänga förbi där! Ska även skänka en del saker till dom istället för att slänga! :)