VARDAGSLYX

 
 
Sitter och kollar på film och har haft en vardagsyx middag haha! Varken mamma eller jag orkade laga middag idag då vi inte kom från jobbet förens vid sju.. Så det blev grill in för att köpa godaste kebabben! Man måste ju få unna sig ibland :) Filmen vi tittar på kan jag faktiskt rekomendera, den är väldans ballt gjord! Ska kika vidare nu så jag inte missar slutet!

MOBBNING

Ni förstår inte hur jävla förbannad jag är nu! HELT SJUKT! Vill inte nämna några namn här men det är en person som jag pratar väldigt mycket med på kik och ''personen'' får sådana grova påhopp av människor så jag tror jag svimmar! Har fått printscreens på detta och om jag skulle träffa på dessa människor skulle jag inte backa ett steg för att ge en rak höger! Jag vet jag är snart 20 och inte ska säga sådana saker och speciellt inte när ni som läser detta antagligen är yngre än mig men jag måste bara få ur mig denna ilska. Hur kan människor kalla någon bög, manshora, kuksugare osv?! Det går inte in i mitt huvud hur man kan göra något sådant? Och detta är då bara en liten del av det hela, vi har bara skrapat på ytan!

Har dessa människor inget vett i huvudet eller någon uppfostran alls? Vart kommer dessa påhopp ifrån? Denna ''person'' jag pratar med har en sån utstrålning och verkar som en sjukt härlig ''människa''. Och utseendet, många av er där ute skulle bli förälskad i ''personens'' utseende!

Tänkte dela lite av min erfarenhet av mobbning med er men är inte säker på om jag ska göra detta i text eller i video form? Känns som om jag får ut mitt budskap bättre i video. I all fall så har jag själv inte haft det lättaste åren några år tillbaka men jag har aldrig blivit utsatt för något sånt här grovt! Och jag ska samtidigt säga att jag inte har varit någon ängel heller men fortfarande samma här, inte lika grovt men anledningen till att jag kunde bete mig som ett as var för att jag var så jävla osäker i mig själv! Jag mådde delvis bättre av att såra andra men dessa tider är över nu självklart! Ingen typ av mobbning är okey oavsett hur dåligt man mår!

Och om någon där ute känner att ni är elaka mot andra människor så sluta med det nu! För ska jag vara helt ärlig så vill jag inte ha med ''er'' ( de som håller på så) att göra! Jag vill inte ha negativa människor runt om mig och mina prenumeranter som är guld värda! Jag vill och försöker sprida bra energi och självförtroende till andra.

Tillbaka till denna ''person'' jag skriver med, jag vill bara säga att du är en sån fantastisk människa av det jag fått sett av dig, stå stark kvar och skit i dessa (ur säcka mig) fitthuvuden! Du är så mycket bättre än dom och det kan jag lova gånger miljoner! Massa kramar till dig om du ser detta!<3

Vad är eran erfarenhet av mobbning? Har du mobbat någon (HELT ÄRLIGA NU) och har du blivit eller blir mobbad? Kommentera gärna! Förövrigt så förlåt för två galet långa inlägg idag men det är två viktiga saker jag ville ta upp. Vill ni att jag ska göra videos på saker som detta och vad vill ni i sådana fall att jag ska ta upp?
 
 
 

STOCKHOLM PRIDE 2013

Är så galet taggad! Jag ska absolut inte missa Pride festivalen i år och absolut inte paraden på lördag! Skulle kunna tänka mig att gå den till och med, om ni inte visste det så stödjer jag alla gay relationer till hundra procent! Varför ska man döma människor på de dumma sättet att man tycker att de älskar fel kön? Kom igen det är bara ett kön?! Blir sååå frustrerad när människor kan diskriminera en person efter kärleken? Fattar inte? Störst av allt är väll ändå kärleken? Låt människan få göra vad FN den vill? Älskar du en kille eller tjej och är samma kön?... OCH? vad är felet med det? Jaja jag ska helt klart gå och få ta del av denna folkfest i Stockholm, fattar ni hur mycket trevliga och glada människor det kommer finnas?! Helt sjukt, tänk om vi kunde ha Pridefestivalen året om? Hur nice som helst ju! Ska absolut ta med mig kameran och fota massa, jag lovar. Åh taggad till 1000!

Dagens fråga: Vad tycker du om Gay äktenskap och kärleken över lag till samma kön? (Ni får jättegärna komentera anonymt om ni känner för det) Vill bara ha era åsikter, skulle bli kul att få läsa! Regnbågens alla färger kramar till er!<3
 

 
 
 
 
 

SISTA DELEN AV FRÅGESTUNDEN

JOBBAR PÅ

Hej allihopa sitter på jobbet hela dagen idag men slutar om en och en halv timma så det är ju jäkligt skönt! Uppdateringen på bloggen kommer vara lite halvbra när jag jobbar men ska försöka hålla den vid liv ändå så ni vet. I nuläget kan jag inte ta med mig dator och kamera till jobbet men förhoppningsvis i mitten eller i slutet av augusti kan jag det. Finns inte heller så mycket och blogga om härifrån men vi får se!

Har ni några tipps på inlägg osv ni vill att jag ska göra? Något jag inte behöver all utrustning till på jobbet? Frågestunder osv? Kom med idéer! Kanske en ''serie'' av inlägg?



JULI GLOSSYBOX

REDIGERA & REDIGERA & REDIGERA

Sitter och redigerar videos nu som jag har spelat in under hela dagen så om jag lyckas så kommer det upp en video varje dag fram till helgen och även under helgen, har nyss laddat upp glossybox videon på denna månadens box vilket även kommer komma upp här på bloggen! Nu när jag tänker efter så har jag knappt lämnat detta skrivbord alls under dagen för att spela in och redigera, måndagar har blivit lite av min inspelningsdag på veckan då jag ändå inte kan göra nått senare mot kvällen eftersom jag jobbar på tisdagar. Nu måste jag verkligen rediger klart så jag kan få sova snart. Vill ju inte komma set till jobbet imorgon pga dålig sömn eller vad säger ni?
 

JULI GLOSSYBOX

Detta är då det jag fick i min Juli Glossybox och måste ärligt säga att jag värkligen är nöjd med dessa produkter men konstigt nog mest för själva boxen haha! Desigen på den var så galet fin och skilljer sig rejält från den vanliga grisrosa man får varje månad, undrar ni mer om produkterna så kolla på min Glossybox video som kommer upp här snart! :)
 
 
 
 
 
 

GOD NATT SÖTBÖNOR

Ville bara kika in och säga godnatt! Är så galet trött nu och klarar inte ens av att titta på YT videor längre men klockan är ju ändå 3:00 sååå jaja. Har spelat in två videos idag som kommer bli tre stycken och en är ju redan uppe (chubby bunny). Imorgon är även min film inspelar dag då jag tänkte spela in en hel del videos så jag har till den kommande veckan som vanligt eftersom jag jobbar! Funderar även på att börja ta med mig datorn till jobbet? Hm vi får se, nu snurrar det i min skalle här så vi hörs imorgon, puss och kram på er!

CHUBBY BUNNY CHALLENGE

INSPELNING AV CHUBBY-BUNNY CHALLENGE

Haha fufan Rebecca och jag har nu spelat in en ''chubby bunny challange'' till youtube och fy inte nog med att jag verkligen hatar dessa skapelser till''godis'' kan inte ens stava det haha! Men iallafall så är man ju tvungen att få in så många som möjligt i munnen (och för mig utan att kräkas). Nu ska bara det redigeras och läggas upp! Dessutom har vi spelat in en till video som kommer i två delar nu i veckan hoppas jag men mer än så säger jag inte ;)
 

YANKEE CANDLE

 
Yankee Candle är en sån galen favorit jag har av märken på doftljus, synd bara att dom är så jäkla dyra! Fick ialalfall detta av min fru på min födelsedag som var snart ett år sen haha! Har inte tänt det än för att jag inte vill att det ska ta slut...Så typiskt mig men iallafall förutom Yankee Candle så vill jag prova bath and bodyworks ljus osv men ja som vi alla vet så finns inte det ens i sverige. Blir galen men jag äääälskar doftljus!

GOD MORGON

God morgon på er! Har precis vaknat och ska väll börja göra i ordning mig smått om ett tag för att senare kunna spela in lite fler videos för nästa vecka och sp sak jag se om jag kan redigera någon film tills idag med men jag vågar inte lova något! Hehe måste även städa lägenheten iannan mamma kommer hem ^^
 

DRÖMMER PÅ

HOME
 
Sitter ofta och drömer mig bort till den dagen jag ''lämnar boet'' haha! Vill så gärna ha en egen lägenhet och kunna designa och bestämma allt själv men sen kommer ansvaret på det med betala räkningar osv, inte lika kul va? Men man kan ju alltid få drömma lite! Förövrigt så kommer allt ovan från H&M.

MAGI PÅ BURK

Blev helt paff när jag provade denna för första gången idag haha! Trodde verkligen inte att en sak som denna skulle va bra att ta bort tagellack med men oj vad fel jag hade. Det tar på riktigt en minut för båda händerna och ta bort nagelacket! Så jag kallar detta magi på burk! Köpte den på Ginatricot för ca 60kr!
 

MIDDAG OCH MYS MED MIN FAVORIT

Kom precis hem från restuarangen som ligger där jag bor. Jag och Rebecca bestämde oss för att äta ute och köpa med lite smågott onyttigt skit hem. Det blev en oxfilé pasta till mig och en special pizza till Rebecca, så galet gott men så galet mätt! Nu ska vi kika vidare på tvn och så ska jag hjäpa frugan med sin blogg (försöker få henna att börja blogga och youtuba).

CHINA GLAZE

Köppte detta fina nagelack på Ebay för ett tag sen och har inte hunnit använda det så himla mycket men när jag väl använder det är jag förälskad! Älskar Chinaglaze och vill beställa fler som i neonrosa osv! Dessutom har detta lack en matt finish som är hur fin som helst och inte nog med det så torkar det otroligt snabbt! Så ca 50kr på Ebay är det värt! Dock tycker jag att hållbarheten kunde ha varit aningen bättre men så ofta jag byter nagelack så gör det inte så mycket.

DET JAG KÖPTE PÅ IKEA

OM JAG ÄNDÅ KUNDE

PERFUMES
 
 
Åh skulle så gärna vela ha dessa parfymer i den ordningen de står i, tror faktiskt om jag svänger förbi stan någon dag så ska jag se om jag kan få me med Escada parfymen hem, har hört så mycket bra om den! De andra två är även parfymer som står väldigt högt på min önskelista men om man ändå kunde så skulle jag köpa alla på en gång. Har ni någon parfym som ni verkligen önskar att ni hade nu?

VICTORIA'S SECRET

VSÅh vill värkligen ha dessa fragrance mists från Victoria's secret synd bara att dessa (inte alla) går att köpa i sverige. Har sån jäkla lust att beställa alla jag kan men haha det kostar ju en del pengar. Iallafall så kan ni ju se att jag inte orkade hålla mig så länga på att fixa klart designen helt innan jag instalerade den här på bloggen men det enda som är kvar att fixa är igentligen bara en språköversättare och små  saker till som inte ni märker något av. Vad tycker ni?

FRUIT LIKES WATER

Fick denna dricka av en arbetskolega nu i veckan och jag kan inte mer än annat säga att jag älskar den! Så galet fräch och god. Hälst ska man dricka den när den är iskall med några isbitar i så är det fulländat haha! Vet inte vart man kan köpa den eller vad den kostar men om jag hittar den (vilket inte borde vara så svårt) så ska jag köpa med mig en till, undrar om dessa finns i flera smaker?
 
 

NY BLOGG DESIGN

Sitter och pillar med en helt ny bloggdesign skapad från grunden, den är enkel men somrig och har en del små roliga finesser. Här får ni iallafall en liten sneekpeak sålänge! Har en del kvar att fixa innan jag kan släppa den här på bloggen, det måste va perfekt :) Därav också att min YT kanal i helgen ligger lite på is men jag lovar er att det kommer iång senast efter helgen! KRAM

 
 

BOY LONDON

BOY LONDON
 

FOLLOW ME TO IKEA

En ny liten halvtråkig vlogg där ni får följa med mig till ikea hehe! Ska helt klart bli bättre på att våga göra vloggar på plattser med mycket folk, det kommer med tiden antar jag. Sitter på jobbet nu och småfixar lite så ses antingen här på bloggen eller youtube i morgon, Kram!

VACKRA SOMMAR KVÄLLAR

 

Dessa vackra sommarkvällar skulle jag kunna ge hur mycket som helst för för att få va ute med bra vänner, sitta i olika parker eller bärg och se ut över stockholm. Grilla lyssna på musik och bara njuta men haha lever som ''vuxen'' nu och får dras med jobbet ett bra tag framöver men varje minut jag får av sommaren som är kvar ska ta till varas på! Vad har ni gjort eller ska göra i sommar?

EN NY HAUL VIDEO UPPE PÅ MIN KANAL

LOVE YOU SIS

NY HAUL VIDEO UTE PÅ YOUTUBE

GÅRDAGENS ÄVENTYR PÅ ELFVIK

 
 
 
 
 
 
 
 

MORGONMYS

Att vakna med denna grabb är aldrig fel! Så himla mysig och kramgo hund, frasse är som en nallebjörn haha!

PRITTY LITTLE LIARS

Tittar på min favorit serie innan jag måste sova för jobb imorgon! Ska även träffa min vän Sanne för en myskväll med massa tjejprat :) ska kolla vidare ni iallafall.

COLORS OF THE RAINBOW TAG

 
 En kul tag video jag tycker att ni också ska göra så här är färgerna;
Röd, Orange, Gul, Grön, Blå, Indigo, Violett, Rosa, Multicolor.

JOBBAR PÅ FÖR FULLT

Är på jobbet och jobbar som man ska på ej jobb haha! Har inte den roligaste dagen i mitt liv men har en hel del att styra upp här då jag är ny och jävligt driven av mig! Iallafall så ska jag se till när jag kommer hem att en video kommer upp och sedan se till att det kommer en imorgon också, jag tror nog att jag hinner med båda.