PÅ MIN HANDLED OM JAG FICK VÄLJA

KLOCKOR
 
Jag är kär! Lönen trillar in nu till onsdag och lägligt så hittade jag dessa klockor från ginatricot! Lite ku att de får in sådana lektioner med men tycker även det är lite pricy för att vara ginatricot? Men men den till häger är min absoluta favorit och ska se om jag drar till stan i helgen så ska jag kika lite å den :) Vilken tycker du var snyggast=

AUGUSTI GLOSSYBOX

Har en del videos nu som jag glömt ladda upp här så idag och i morgon får ni förbereda er på mängder med videos som ska upp här! :)

BIG PRESSURE

Haha hej alla fina! Btw hade lite kul med photoshop och animeringar! Men i alla fall så har jag nu spelat in en liten video om hairextensions som jag fick sponsrade och sen kommer jag nog även spela in lite fler videos så ni har nått att kika på till veckan! Har egentligen tappat allt mitt intresse för man känner en sån galet stor press nu men era kommentarer värmer! Massa kärlek till er och ja jag kommer fortsätta med YT! 
 

MYSIGA CARDIGANS TILL HÖSTEN

COZY CARDIGANS

MIN NYA KÄRLEK

Denna underbara har jag köpt på Zara för ca 700kr och modellen heter ''Citybag office''. Dessa fina skapelse är gjord för att både få plats med sin macbook och ipad i speciella fack som fick mig att falla pladask haha! Behövde verkligen en bra väska att organisera mina saker i, jag är en såndär människa som slänger ner allt i min väska och glömmer bort det sen hehe! I alla fall så har ni en länk här till VÄSKAN.

TE OCH HALSTABLETTER

Sitter på jobbet och dricker mängder med te och äter halstabletter! Alltså jag börjar bli sjuk. Det får verkligen inte hända då jag absolut inte har råd att stanna hemma! Glömde dessutom lunchen hemma men som tur är kommer min fina mamma förbi med den sen.

9/11

 

O.P.I

OPI
Rena kärleken för 750kr. Ännu fler saker jag vill ha och självklart ännumer pengar att i sånna fall läga ut, haha pengar jag inte har ^^ 

COLOUR MY LIPS

LIME CRIME
Lime Crime in my heart! Har läääänge kikat på dessa läppstift men aldrig riktigt tagit mig i kragen att köpa dessa, ja ni hör det är väldigt mycket jag vill köpa haha! Dessa läppstift fick jag först höra om från Nicole Guerriero som är en grym förebild för mig! I alla fall så ska vi se vad som händer denna månaden med pengar haha! Har mängder med höst saker jag vill köpa och dessutom sparar jag som en galning! Fy för att va ''vuxen''.

GLOSSYBOX AUGUSTI

Är faktiskt riktigt nöjd med augustis glossybox som kom för någon vecka sedan! Eyelinern var bättre än förväntat och honeymania från the body shop är himmelsk! Måste köpa den när den kommer ut i butik! Men en riktigt stor besvikelse var schampot och balsamen... Jag får på riktigt super flottigt hår hur snabbt som helst av det. Ska se om jag kan ändra saker och ting på min skönhetsprofil man har hos glossybox men i överlag så är jag väldigt nöjd!

PAKET

Fick hem för ca en vecka sen dessa godingar! Blev kontaktad av ett företag via min youtube kanal vid namn ''1001extensions'' som ville att jag skulle prova deras produkter det vill säga löshår och jag sa då ja efter lite undersökningar kring företaget! Jag kommer att göra en video på dessa och även hur det sitter på osv! Håll utkik!

CARDIGANS

CARDIGAN
Dessa cardigans är hur fina och enkla som helst men tycker det är lite pricey för att komma från ginatricot och va en sådan enkel kofta? Ska kika på dessa i alla fall till helgen då jag förhoppningsvis hinner med det!!

APPLAUSE

Har en kompis vid namn Marcus (lady gagas största monster ever, haha!) som skickade en länk på denna låten och det skulle han inte ha gjort för detta är min nya låt jag garanterat kommer att spela sönder denna månad vilket inte är lika kul. Vad tycker ni om låten? I början gillade jag den delvis men nu älskar jag varje sekund av låten! Lady Gaga vilken kvinna!

MILANI BAKED BLUSH

BLUSH
Vill väldigt gärna beställa hem dessa blushes men som sagt försöker jag spara så mycket pengar jag bara kan nu haha! I alla fall så är dessa blushes från märket Milani som är väldigt hypat på youtube kring usa osv, de har även självklart annat smink men deras blushes är ju rena kärleken! 

10 BITAR AV HIMLEN

 
 
Mamma bestämde sig för att vi inte ''orkade'' laga mat idag haha så det blev en sushi på 10 amazing bitar! Så himla galet gott tycker jag att detta är så det finns inte. Försöker få mamma att köpa hem saker så man kan göra egen sushi men min mamma gillar inte sushi så får jobba på det! Och för er som undra så kan man beställa andra saker på sushi ställen än bara sushi ;) Nu ska jag redigera en video till er så ni har nått att titta på i morgon och så ska jag även fixa lite inför en ganska så lugn jobbdag i morgon! 

CUTE BEANIES

BEANIE
Kommer absolut köpa minst en av dessa beanies till hösten/vintern, så himla söta enkla och fina! Börjar med den svarta och sen får vi se om det slinker med en till hem. Hoppas att jag hinner med stan i helgen! Vilken är din favorit?

CHINA GLAZE

CHINA GLAZE
Dessa nagellack är så galet fina och kombon man kan göra med dessa är helt underbart! Dessa Chinaglaze nagellack kan man hitta på Nelly.com där jag hittade dessa men själv ska jag se om jag kan hitta dessa på Ebay för 50kr istället för 99kr som dem kostar på Nelly! Vilket lack är din favorit?

AUGUSTI GLOSSYBOX

HELLO COZYNESS

 
HELLO SEPTEMBER
Åh vad jag längtar till regniga mysiga dagar med varm choklad och stora tjocka halsdukar och ännu tjockare oversize tröjor! Vägarna fyllda med eld färgade löv och regnet som slår emot fönsterrutan! Hör ni hur mysigt det låter? Dessa bilder kommer ifrån WeHeartIt om ni vill ha lite inspo så kika in där!  Ska längta vidare nu, jag är nog väldigt klar med ''sommaren'' som vi inte ens haft :)

MINA AUGUSTI FAVORITER

MY CRAVINGS

BABW
 
Åh, är så galet kär i dessa produkter även fast jag aldrig ens har doftat eller provat dem men ''Bath and body works'' är så galet hypat i usa och på youtube så de enda jag vill göra nu är att ha en av dessa butiker i sverige! Dom har allt! Tänk er Victoria seacret ihopslaget med the bodey shop! Har bara hört bra om denna butik och hoppas så sjukt mycket att den en dag kommer till Sverige.

SWEET AS CANDY

Här har ni en video på en mycket enkel sminkning som jag använder mig mycket av i mina videos! Fick en hel bunt med förfrågningar om att visa denna sminkning och här har ni den! Hur tycker ni redigeringen blev av videon? Hänger ni med med det jag visar? Tycker dessa videos är svårast att redigera helt klart!
  

❤ PRESSENT AV SYRRAN ❤

Min fina underbara syster har varit på klassresa över helgen i Åre och kom hem med dessa godingar från Åre's egna chokladfabrik! Så himla omtänksam och söt hon är ❤. Har inte hunnit smaka än eftersom jag ville fota det först men tror att det kommer vara som att komma till himlen!
 

CRAZY ABOUT LIPSTICKS

Blev taggad av Ohellixo på Youtube att göra denna tag vid namn ''Crazy about lipstick tag'' vilket jag tyckte var väldigt kul då det passade in på mig! Här är iallfall slut resultatet och kom väll mer eller mindre fram till nu i efterhand att mer läppstift behövs egentligen inte för min del!
 

MIN VACKRA MAMMA

I förrgår så övertalade jag min fina mamma på att ställa upp på ett par bilder då jag tycker hon såg ut som en riktigt drottning (då jag är princessan ofc! haha) Iallfall och såhär såg hon ut innan hon skulle på 100 års kalas då min morbror + fru fyllde 50 år! Jag stod för sminket och små fixen självklart! Så himla kul att se mamma för en gångs skull gå åt och ha kul! Min mamma har nämligen en tendens att bara bry sig om mig och syrran vilket måste ändras på men iallfall så ville jag visa er hur vacker min mamma är! Är så jävla stolt att få kalla denna vackra kvinna min mamma!