ÄVEN LUNCH PÅ JOBBET

Käkat Mumsig lunch på jobbet med mammi, Jenny och Christer! Tog med mig mat hemifrån så ja det vanliga haha måste va mer kreativ!

FRUKOST PÅ JOBBET

Sitter i receptionen nu på wheelys trafikskola och har smått panik men det löser sig nog. Tog med mig en enkel frukost hit så det blev det vanliga som ni kan se.

POWERWALK

Kom hem nyss från en uppfriskande powerwalk och nu blir det styrka och plugg sen dusch middag och sova. Höll även min tid på 30 min.

MIN FRUKOST OCH LUNCH

Lite sent men ändå! Till frukost blev det som vanligt, lågkaloribröd med lite smör och Parma. Och sen till lunch blev det stekt fläsk med tomatsoppa!

FOOD

Bättre sent än aldrig. Gårdagens middag eftersom klockan är över tolv. Kyckling med massa kryddor med keso och sockerärtor och även soltorkade tomater!

ANDRA BULLAR

Ja så glamoröst. Fiskbullar med lite tomatos!

EN SEN FRUKOST

KYCKLING TERRYAKI

Så himla gott! Kyckling med terryakioch morötter med minitomater på sidan om och lite sockerärtor! Gaaaah så gott! Min PT borde va avundsjuk!

LAGAR MIDDAG UTAN PASTA

MELLANMÅL

Lågkalorimackor med keso och skinka.

KYCKLING OCH BULGUR

Lunchen är det samma som igår, en kyckling sallad med bulgur. Än så länge är det inga problem men kan tänka mig att om några veckor så kommer dessa sallader de har i skolan vara uttjatade för min del.

SKOLAN NU MEN FRUKOST FÖRST

Drog i mig en snabb omelett på två små ägg med Parma och tomat med lite citronpeppar och ett glas vatten till. Nu sitter jag i skolan på fotolektion och dör lite. Så trött.

MIDDAG

Japp då är jag äntligen hemma från en lång dag i skolan. Middan är fläskkotlett med nån form av skysås med ost och tomat med keso, mozzarella och två minitomater på sidan av!

BULGUR SALLAD

Blev en halvt sådär god bulgur sallad i skolan. Inte det bästa eller godaste men slutar sex idag så ska ju hålla mig tills dess.

FRU KOST

Haha fattar ni rubriken? Tråkig morgon humor. Jaja dagens frukost består som vanligt av lågkalori bröd med keso, Parma, sallad och tomater sen valde jag två ägg och ett glas vatten till. Mummsigt!

KARL ALFREDS SPENAT

Haha ni som vet vem han är vet nog vad jag menar, här har ni iallafall min middag! Falukorv, minitomater, spenat och favoriten keso :) mömms!

KVÄLLS POWERWALK

Tog en kvälls powerwalk med min syrra och hunden, samma som förra gången men slog på ett kol och tog rundan på 4 minuter mindre än förra (y). Många små steg leder längst. Nu hör jag min PT Sanne i huvet att jag måste göra lite styrketräning innan jag kan va nöjd så nu blir det det och sen duschen!

KROPPS GODIS

SEPHORA
 

GÅRDAGENS KORVGRYTA

Tog lite av gårdagens korvgryta och sen keso till eftersom grytan var "lie" stark! Haha sen 4 minitomater! Är ni intresserade så fins recept i ett tidigare inlägg!

NYTTIGT NYTTIGT

Vakna för inte så länge sen och då kom man ju på att frukost är dagens viktiga mål och jag är en som person som inte kan äta frukost men nu är det ändringar på det och frukosten idag skiljer sig inte mycket från gårdagens. Två lågkaloribröd med tomat, keso, sallad, parma och sen juice och ägg! Å sen lite gurka på sidan av.

SMOOTHIE

Slog ihop en smoothie bestående av banan, hallon, kesella naturell och lite vaniljsocker, Mumms!

NYTTIG GRYTA

Nu är ni säkert trötta på mina matbilder men men är det en blogg om hälsa och så vidare så blir det inte mycket annat, haha en matblogg har man gått och blivit.. Nädå. Iallafall så bestod middagen av en gryta med kabanoss, majs, krossade tomater med chilli, kidneybönor, olivolja, rödlök, salt & peppar, sockerärtor, extra majs och lite mozzarella! Prova själva. Grytan är ju bara att blanda ihop så är det klart!

SEN LUNCH

Mycket härlig lunch med Sanne ofc! Kan ju säga att jag värkligen INTE saknar kolhydraterna så som pasta, potatis och ris osv. Härliga livet. Skillnaden på denna måltid från middagen i går är egentligen bara kycklingen.

POWERWALK MED MIN PT

Varit ute på en frisk powerwalk med min "PT" Sanne! Tog en liten runda ner till golfbanan och sen runt näset på ca 40min, en liten början iallafall. Har ju inte tränat på ett år så vi tar lite i taget. Det blir bra det, pigg och pepp som fan!

TVÅ MACKOR OCH ETT ÄGG

Japp då är frukosten avklarad och det bestod av, lågkaloribröd, keso, tomat, skinka, ägg, juice, kaviar & pytte med smör på ena mackan! Så gott... Mumms!

NATTPROMENAD I -13*

Var nyss ute med Sanne för att rasta frasse så det blev en liten kvällspromiss för oss med, lite är alltid något! Nu back to soffan.

THE HELTHY WAY

Inge godis och Chipps här längre... Hehe förutom Marabou chokladen men å andra sidan äter man ju inte alls mycket och det är 70% så lite får man unna sig men det är inte mycket det!

LYX PÅ EN TALLRIK

Har nyss käkat en supergod middag med min pt Sanne! Haha iallafall så bestod den av; sallad, balsamiko, tomat, sockerärtor, mozzarella, keso & parmaskinka! MUMMS!

WORK OUT INSPO

MELLANMÅL

Blev lite småhungrig när jag kom hem så drog i mig en macka! Ett tipps till er som vill dra ner på kolhydraterna så tippsar jag om detta bröd från Wasa! Nyttigt och mycket bättre än andra bröd, finns dock en variation till som är bättre och nyttigare än detta men vågade inte riktigt köpa det eftersom jag inte provat detta. Smakar iallafall som vanligt rost bröd! Sen lite skinka och tomat på, bon appetit!

HANDLAT INFÖR HELGEN

Är hemma nu och har varit och införskaffat mig nyttig mat till mig och Sanne eftersom hon ska va hos mig ikväll! Det blir iallafall en parmasallad och sen lite mys så som nötter och grönsaksdipp! Ska fixa i ordning lite nu innan Sanne kommer så det inte ser helt bombat ut i lägenheten!

MIN NYSTART

Hejsan på er! Har nu startat en ny blogg efter flera år på min gammal ''fellsis.blogg.se''. Nu till det nya året så bestämde jag mig för en helt ny ''nystart''. Jag vet att det är klychigt med sånna löften till nyår men jag har kommit till den punkten i mitt liv där jag vill börja ta tag i saker. Så då bestämde jag mig för att lägga ner min gamla blogg och få starta om helt. Jag har löst saker bland vänner, bygger upp mina relationer och ska börja bli mer hälsosam. Jag hoppas vänligen på att det går ur vägen och att detta år kommer bli till stor skillnad i mitt liv. Så det ni kommer att få läsa i min blogg är egentligen inspiration för mig och andra, men i första hand till mig själv. Musik, mode, träning, måltider och annat jag behöver peppa mig själv på. Happy reading!
 
Sen så genomgår jag inte denna ''resa'' själv, haha till min hjälp har jag min underbara ''nyfunna'' vän Sanne som också driver en blogg med samma ide. SANNES BLOGG . Vi kommer alltså stötta varandra i allt men antar att hon kommer vara mer till hjälp mot mig än tvärt om! Haha lite komiskt men hon får bli min livs coach.
 
Vet ej heller hur ofta jag kommer uppdatera men har jag nått att skriva om så gör jag det helt enkelt!
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.