WANTIES FOR NOW

LOVE

NOKIA 3310 VS IPHONE

Haha älskar aftonbladets roliga del längst ner på deras hemsida. Bläddrade tillbaka några dagar nyss och såg denna. Trodde jag skulle dö av skratt. Det är så sjukt galet sant. Kommer ihåg när man var ballast på skolan om man hade en Nokia 3310 Men idag då måste man äga en mobil för 10 tusen för att ingen ska kolla konstigt på dig på tunnelbanan. Haha ja dagens konsumenter alltså.

NIELLO - ARLANDA

Efter det mindre roliga inlägget tidigare idag tänkte jag dela med mig av en låt som jag känner mig 100% lycklig av att lyssna på. Känner bara lycka i hela kroppen medans allt annat försvinner. Tack fina Rebecca för att du introducerade mig för denna låt. 

BYE BYE PENGARNA TILL LONDON

USCH vad sur jag är nu på min bank. Som alla säkert fattar så tjänar en del youtubers en del pengar på det man älskar att göra även jag. Jag valde att få över dessa pemngar jag tjänar på ett sparkonto som tydligen inte ens var ett spakonto (vad vet jag om pengar och bankers regler osv i 19års ålder?) Så läget ser ut såhär nu att det som jag fått av google (min youtube lön) har hamnat på ett kort jag inte kommer åt förens om minst ett år. HEJ VAD ROLIGT! 

Bara för att jag tjänat över en viss summa så får ja inte ut pengarna? Vad är det för jävla regler? Det är MINA pengar och det är JAG som har JOBBAT IHOP DEM!....Det är ju en hel del pengar också för den delen. Ni fattar kanske varför jag är sur. Nu blir det till att ringa massa viktiga samtal bla till googles huvudkontor och se om de kan hjälpa mig. 

Som rubriken säger så var alltså detta jag skulle kunna åka till london för och shoppa för där. Det är vad jag har sparat mina pengar till. En galen resa i London. TACK handelsbanken och staten för att ni har så fantastiska regler. Men jag löser det. Jag får helt enkelt bara låna pengar av mig själv på ett annat konto med sparpengar jag har och sedan betala tillbaka varje krona. KRÅNGEL. 

Sorry för ett sjukt tråkigt inlägg men med detta fick jag skriva av mig och även informera er att det inte är kul att man får ta över allt ansvar själv när man blir vuxen och ha hand om sina egna pengar i vissa lägen.
 
 

TOO FACED WANTIES

TOO FACED
Varför vill man alltid ha så mycket och dessutom dessa dyra saker? Någon som kan tänka sig ge mig en mille eller två? :)
 

VARGLYAN

 
 
 
 
 
Så skönt med ''ledigt'' från omvärlden och allt som har att göra med den. I helgen åkte jag och Alice upp till min pappa i Norrtälje där han bor och bara tog det lugnt, åkte fyrhjuling och grillade utomhus under den glittrande fallande snön. Verkligen det jag behövde kan jag säga. Haha ja kul hade vi och även mindre kul då vi åkte ner i ett dike med fyrhjuligen, trodde helt allvarligt att jag hade tagit sönder den IGEN men vi fick upp den 300kilos maskinen upp på vägen igen. Inget var trasigt och vi kunde åka vidare. Förutom det har Alice och jag bara suttit uppe nätterna långa och pratat om allt mellan himmel och jord. Så en helg där jag har fått leva utan massa press från jobb, youtube osv var välbehövligt. Nu ligger jag helt död hemma i sängen och kikar på youtube. Imorgon är det jobb som gäller innan nästa lediga helg. Vad har ni gjort under helgen?

I'M IN LOVE - B&BW'S

B&BW
Jag kan inte få nog av att sitta och kolla på B&BW'S hemsida. Det är en butik som jag vill ha till Stockholm nu! Till och med mer än VS vill jag ha bath and bodyworks till Sverige. För er som hänger mycket på youtube har ni säkert hört talas om denna butik och deras utbud. Varje gång jag ser någon på youtube prata eller visa i en haul att de köpt saker därifrån så blir jag så shoppingsugen och avundsjuk haha! Deras prosukter och ljus ska tydligen vara helt underbara och jag kan inte låta bli att drömma mig bort i deras julkollektioner. Winter candy apple & Minct chocolate är två ljus jag just nu har fastnat för. Vem vet kanske det får bli en resa i framtiden till USA bara för att få tag på dessa produkter.

Har faktiskt ett knep till att kunna beställa hem från alla hemsidor som inte sickar till sverige men den delar jag inte med mig av nu eftersom jag funderar på att starta en webbshopp, hehe! Vi får se vad tiden utvisar :)


ELVATUSEN

 
 

JOBB OCH ANNAT SHIZZLE

 
Heeeeejj alla fina! Sitter på jobbet och ja jobbar. Självklart försov jag mig i morse men tur som jag har så kom min mamma och plockade upp mig så jag han i tid. Vet inte vad problemet är med mig för jag försover mig ALDRIG. Inte vet jag kanske borde jag gå i ide? Haha nä idag jobbar jag som vanligt till fem och hoppas på att jag kan plocka upp mina studio ljus idag efter jobbet. OM jag kan det OM posten har lust att lämna en lapp i min brevlåda att jag kan hämnta dem så blir det till att åka hem och prova blixtarna, kanske till och med hinner med en video MEN då kommer frågan till er, Vilken video skulle ni vilja se nu? Har en hel lista på videos men känner inget sug på att göra någon av dem alls. Och roomtour och smink kollektion kommer inte på fråga haha dessa videos vill jag ha mycket tid på mig att göra eftersom dessa är lite mer speciella :) 
 

NARS

NARS
NARS är ren kärlek. Har velat prova på några av deras ''cult'' favoriter ett bra tag nu som concelern, laguna bronzern och blushen i färgen orgasm. Men NARS är ett ganska så dyrt märke så denna kollektion kommer att få komma sakta men säkert. För er där ute som har lite mer koll än jag, vilka eller vilken av dessa produkter skulle jag sattsa på först? Jag är ju väldigt svag för allt så behöver hjälp! Sålänge drömmer jag vidare.

SLEEK - SPARKLE 2 PALETTE

Min nya palett från Sleek som går under namnet ''sparkle 2 palette'' är å sjukt fin och pigmenterad! Swatches som ni ser på sista bilden är dragna utan primer och vilken färg dem ger! Lite roligt att jag köpte denna palett eftersom dessa är helt utanför min comfort zone! Favoritfärg just nu är den lila färgen längst ner till vänster helt klart tillsammans med Naked 2 från urban decay. När jag åker till london och om dessa paletter från sleek finns där kommer jag helt klart plocka med mig några hem! Köpte iallfall denna från Sephora för ynka 120kr. Äger du någon sleek palett och i sådana fall vilken/vilka är dina favorter?

MY BUCKET LIST 2014

FYRA SNYGGA BY H&M

IPHONE CASE
Iphone skal, iphone skal. Ja jag behöver dem absolut inte men kan inte låta bli att falla för dem varje gång. Dessa fyra skal kommer från H&M och jag är väldigt sugen på alla men mest på Nr2 & Nr4. Vilken tur att jag inte har samma tid kvar längre att hänga i stan var och varannan dag! Vilket skal är din favorit? 

LÖRDAG PÅ EN SÖNDAG?

Sitter på jobbet nu mina vänner! Igår var jag helt inställd på att det var lördag av någon anledning och då lyckades jag självklart försova mig i morse så klev upp fem minuter innan bussen gick haha! Det är så sjukt olikt mig att försova sig osv. Men men idag har jag en del tid över och hoppas på att hinna redigera en del videos! Väntar även på mina studioblixtar IGEN efersom jag beställde fel förra gången vilket var typ några månader sen. Förövrigt så har jag även hitta en ringblixt till kameran som ska ge jätte fint ljus för endast ca 700kr! Men just nu säger plånboken nej. Random inlägg och en trött Felicia på jobbet. Baiiiii.
 

LIGGER I SÄNGEN NÄR JAG BORDE GÖRA ANNAT

Åh jag borde verkligen ta tag i saker istället för att ligga här men att spel in massa videos nu känns lite knepigt när mammas kusin är här hehe. Sitta och prata till en kamera då jag vet att jag hörs i hela lägenheten... Det är väldigt nytt för mig fortfarande att ens min familj vet om det hehe. Ligger nog kvar här ett tag till. Kanske sminkade mig i onödan idag.. yay!

WANTIES FROM GINATRICOT

GINATRICOT
Här har vi några riktiga wanties från ginatricot! Fuderar stark på att införskaffa mig dessa plagg till sommaren. Tyvärr tycker jag att Ginatricot har haft ett riktigt dåligt utbud med kläder de senaste månaderna men dessa underbara kläder fastnade jag direkt för!

MINA VICTORIA SECRETS

Här är de sex Victoria Secret's fragrance mists som jag äger. Som ni såg i min haul har 4 nykomlingar kommit till samlingen och min absoluta favorit är ''such a flirt'', å herre gud säger jag bara vad gott den doftar! I alla fall så har jag köpt alla på nordicfeel för 119kr st :) Har du några VS produkter och vilken är i sådana fall din favorit om du bara fick välja en?

MELLANDAGS SHOPPING

GLOSSYBOX SPOILER

 
Jag tror jag dog lite när jag fick detta mail! Äntligen kanske glossybox börjar ta tag i sitt företag lite och sattsar mer! Visst det är bara en test på 3ml men som alla vet så är Benefit ett av mina favorit märken när det kommer till smink och även ett jäkligt dyrt märke med bra kvallite på sina saker! Jag är galet nöjd och hoppas resten av boxen är lika bra! 

CRAVINGS FROM LONDON

WANTieS FROM LONdoN
Som ni kanske vet så ska jag åka och hälsa på min vän Marcus som flyttat till london! Vi ska åka i mars har vi nu bestämt och sjävklart har jag en ''liten'' lissta på en del saker jag skulle kunna tänka mig att få med mig hem. Men sen vet jag ju inte vad dem har där och inte och sjääälvklart vill jag ha fler av varje i olika färger osv men det fattar ni ju ;)
 

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS 2013

VÅREN SMYGER SIG PÅ HOS GINATRICOT?

GINATRICOT
Vågar man tro att våren smyger sig på i butikerna? Hoppas verkligen det för nu vill jag faktiskt ha sommar haha! En vinter utan snö... då kan vi lika gärna ha sommar eller vår. Dessa saker hittade jag på Ginatricot så om ni gillar nått kan ni kika in där.

NYTT FRÅN MAC

Här är några nya älsklingar som jag köpt under mellandagarna från MAC men inte på rea, tror inte ens MAC har rea. Men i alla fall så fick jag tag på två läppstift från Riri<3Mac Holiday och även bronsern som är hur fina som helst. Sen kunde jag inte heller låta bli varken Candy yum yum och Amplified ur deras vanliga sortiment! Längtar tills våren och sommaren är här då jag kan få bära dessa sjukt mycket mer än vad jag ''kan'' nu!

PARANORMAL ACTIVITY 5

OBS! För er som är minderåriga och vet att ni inte klarar av läskiga filmer bör ej kolla på trailern! Jag varnade er.
 
Ja nu är det mycket videos jag lägger upp här men fick nyss reda på att Paranormal Activity 5 släpptes på SF biograferna igår! Helt sjukt! Jag och några av mina vänner har sett alla filmer på bio tillsammans och skiter nästan på oss varje gång av rädsla! Ringde mina vänner nu för att boka upp ett datum nu för att se den nya filmen. Är taggad och lite rädd på samma gång. Nu sitter jag, mamma, Eemelie och två av hennes vänner och har ett maraton med alla tidigare filmer! Ska kika vidare på 3an nu så vi hörs sen!

MASHUP 2013 - POP LOVE 2

Årets Mashup av Robin Skouteris är sjukt jävla grym! Såg den nyss och vill helt klart ha den på spotify. Tänk er alla låtar man lyssnat så mycket på att de inte ens går att lyssna på längre är ihopmixade till något helt nytt och grymt! ''mixen'' heter pop love 2 vilket kanske inte är det bästa namnet haha men ändå! Våra svenska pop queens är även med (icona pop) vilket jag tyckte var sjukt kul. Kika in videon iallafall, gryma tio minuter! Lovar er!

MIN SISTA MÅNADSFAVORITER VIDEO

 
 
Ja som rubriken lyder har jag planer att lägga ner denna serie på min kanal av olika anledningar men andra ideer och planer kommer ta dens platts. Saken är den att jag tycker det är jobbigt och ej roligt att göra dessa videos och ni verkar ha tröttnat på dem lika mycket som jag! Istället kan jag göra videos med favoriter när jag verkligen har något att prata och visa istället för att trycka ut dessa saker. Vad tycker ni? Jag gör en video om detta senare.

GRATTIS XXXX XXXXXXX

 

10.000+

 
10.000+ prenumeranter är sjukt mycket människor! Trodde aldrig i hela mitt liv att vi skulle nå hit! Den 26 December 2013 slog det över till den magiska siffran och jag kan inte tacka er nog för att ni ska förstå hur lycklig ni gör mig! Jag kan lova er en 10.000 prenumeranters giveaway så snabbt jag hinner, det är de minsta jag kan göra för er. Ni är bäst glöm inte det <3

COLLECTIVE HAUL

 
 
Nytt år nya tag... Så brukar det låta va? Ska ge denna blogg ett försök till men problemet ligger i tiden. Har ingen tid att hinna med allt men här har vi iallafall en haul video på en del saker som brukar vara populärt att titta på haha! Har börjat redigera med final cut pro så hoppas ni gillar det! OBS Jag vet att det inte går att se på i HD kvalitet men lär mig som sagt fortfarande det nya redigerings programmet!

TRANSFORMERS 3

 
Sitter och kollar på Transformers 3. Och jag är helt såld på dessa filmer! Haha ja jag är tjejen som älskar allt ''tjejigt'' man kan tänka sig och denna film är långt ifrån det men jag får sådana rysningar varje gång jag ser dessa filmer. Blev introduserad för dessa filmer av min vän Alice och sen dess är jag fast. Har ni någon favorit transformer? Min är självklart Bumblebee <3
 

FRÅN MIG TILL DIG

Ett Två Tre?