TIPPS TILL LILLA PLÅNBOKEN


Hoppas ni inte missat min senaste video där jag visar mina 10 favoriter under 100kr! 

Fler inlägg om min lilla minisemester i Västervik kommer att komma upp inatt eller imorgon då jag och la familja åker hem redan ikväll så vi slipper sitta i gassande sol imorgon! Ikväll blir det tillbaka till lysingsbadet för sol bad och segway mm. Min ''syster'' och hennes familj har hyrt stuga så det blir grillning osv :) Ses sen!
Kommentarer
Emma, som Älskar dig och dina videor!:) säger:

Hej Felicia! :) Jag måste bara så här random säga och fråga dig om du kan göra en video där du jör en hel outfit med hår, kläder, smink och sånt, för i "Drugestore" (stavning) haul videon där du visar upp det där sminket så fick det verkligen mig att tänka på det fina färgerna du tog och alla färger du har, det skulle bli jätte fint med typ en 'rainbow' sminknig/tutorial du är så otroligt fin och på så glatt humör och jag skulle gärna vilja se (en till) video där du åtminstone smikar dig för du har så vackra färger och du är så sjuukt bra på att sminka!:):) Jag blir jätte glad över dina videos, du inspererar mig verkligen! Du är BÄST Felicia<333 Älskar dig så mycket!!!;):)
You make my day, And you make my heart smile<3

2014-07-13 | 00:08:19
Mathilda Klasson säger:

Hej Felicia, jag måste bara tacka dig för att du är en sån sjukt underbar inspirationskälla för mig. Du är en av dom största anledningarna till att jag vill hålla på med youtube, och dina videos gör helt klart mina dagar. Kan vara en deppmode dag, en regnig dag, en solig dag, en underbar dag som jag egentligen borde göra annat på, men du är länken till ett roligare liv med smink och att få se en så stark och inspirerande person.

Jag är jätteosäker på mina videos men jag gör mitt bästa. Jag vill en vacker dag hamna där du är nu, och faktiskt bli som dig, en inspirationskälla. Jag har inte potentialen för att bli en större youtuber känner jag, men jag gör som sagt mitt bästa.

Tack för att du är så inspirerande och underbar! Och fortsätt med det du håller på med på youtube, för att du är GRYM!

Puss och kram! <3

2014-07-24 | 18:41:32
Bloggadress: http://youtube.som/lillathilda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback